IZID KNJIGE NAJ TI POVEM SVOJO ZGODBO

Z vsem srcem in velikim navdušenjem smo pričakovali, da ugleda dan. Danes je tu in jo držimo v rokah. Sveže natisnjena prihaja na prodajne police in je že na voljo v spletni trgovini. Naj ti povem svojo zgodbo, spominska knjiga za stare starše. Knjiga je nedokončan album, prostor za odtis vaše zgodbe. Zgodbe vaju – starih staršev. Zgodbe za mlado generacijo, ki jim je knjiga namenjena kot osnova za čudovito darilo. Vabimo vas, da jo podarite svojim starim staršem in prisluhnete njihovim spominom.

Knjigo je zasnovala in ilustrirala Vida Igličar, ki je vseskozi ustvarjanje izhajala iz odnosa s svojimi starimi starši. Ustvarjala je z mislijo na vse mlade, ki imajo še priložnost uloviti besede svojih starih staršev na papir, ter s srčnim namenom za vse starejše, da si bodo vzeli čas in zapisali spomine. Ustvarjena je za vse vas, ki stojite na eni ali drugi strani mostu med tema dvema generacijama ali pa ste povezovalni element med njima.

Listi naj bodo platno, na katerega vtisneš svoje življenjske zgodbe skozi besede in slike. V njej te z ilustracijami obdane čakajo številne teme in vprašanja, ki služijo kot okvir za pripovedovanje. Naj ti povem svojo zgodbo je nedokončan album za zgodbo, ki jo je vredno deliti.

Že vnaprej hvala vsem bralcem, ki spremljate našo zgodbo. Hkrati vas vabimo, da na naši spletni strani delite svojo. Želimo deliti ustvarjene zgodbe – tako starih staršev kot vnukov, vseh vas, ki ste pripravljeni deliti svoje spomine, zgodbe, nasvete, vaš pogled na odnos the dveh generacij in kaj vam pomeni.

Spomini so kot iskre, ki pod pepelom tlijo. Vzemi si čas, da jih razgrneš. Naj znova zažarijo.

Knjiga Naj ti povem svojo zgodbo